EU Projekti

PR0JEKT 1: Uvođenje sustava upravljanja kvalitetom, zaštitom okoliša i zdravljem i sigurnošću na radu u društvu Kotlar d.o.o. s ciljem jačanja konkurentnosti PR0JEKT 2: Izgradnja fotonaponske elektrane Kotlar za potrebe proizvodnog pogona

Who we are

Kotlar d.o.o. je poduzeće koje uspješno posluje od 2008. godine. Osnovna djelatnost poduzeća je obrada i presvlačenje materijala vrućim pocinčavanjem. Sjedište i pogon tvrtke je na lokaciji Ulica grada Vukovara 10. Zaposleno je 40-tak djelatnika. Društvena i odgovornost prema zaštiti okoliša sastavni su dio poslovanja. Zasluge Kotlara u društveno odgovornom poslovanju poslovanju očituju se sigurnošću radnih mjesta.

Kotlar d.o.o. održava i unapređuje sustav upravljanja koji osigurava siguran i stalan razvoj i rast tvrtke. Održavanjem stalne kvalitete usluge i neprekidnim unapređivanjem svih ključnih procesa u proizvodnji i kontroli kvalitete trudimo se postići zadovoljstvo kupaca i poslovnih partnera. Ovo je jamstvo sigurnosti našim kupcima, te potencijalnim budućim partnerima.

Top-quality hot-dip galvanizing

Vruće pocinčavanje je postupak kojim se zaštićuje čelik i lijevano željezo od hrđanja, tj. korozije. Vruće pocinčavanje za zaštitu se koristi već više od 150 godina. Razlog primjene leži u jednostavnosti postupka i nastanku tvrde prevlake cinka otporne na mehanička oštećenja koja mogu nastati.

More information

Tehnologija proizvodnje se temelji na znanstvenim dostignućima i dobroj proizvodnoj praksi. Površina za pocinčavanje materijala se priprema prema točno defniranim tehnološkim operacijama koje se odnose na odmašćivanje, dekapiranje, ispiranje i fluksiranje. Nakon kvalitetne pripreme slijedi vruće pocinčavanje.

More information

Our business partners

Request free offer

Contact us with confidence.

Send inquiry